Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد گفت: هیچ فشاری به بانک مرکزی برای تبدیل ۲.۵ میلیارد دلار ارز به ریال وارد نکرده ایم و اساسا در این دوماه دریافت مازادی نداشته ایم.

به گزارش ایمنا، فرهاد دژپسند اظهار کرد: در مورد مشکلات گمرکی، تبادل تجارت و تسهیل تجارت با طرف عراقی بحث‌هایی داشتیم و مقرر شد رئیس کل گمرک ایران سفری به عراق داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر سرمایه گذاری مشترک بین دو طرف انجام می‌شود و سرمایه گذاران ایرانی و عراق مشغول به کار هستند اما قرار شد سازماندهی ویژه ای در این رابطه انجام شود تا حجم تجارت افزایش یابد.

دژپسند گفت: در رابطه با حمل و نقل ریلی نیز بحث‌هایی کردیم و مقرر شد روند را سرعت بخشیم.

فشاری به بانک مرکزی برای تبدیل ۲.۵ میلیارد دلار ارز به ریال وارد نکرده ایم

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می‌شود دولت به بانک مرکزی فشار وارد می‌کند تا این نهاد ۲ تا ۲.۵ میلیارد دلار ارز را که معادل ۳۷۵ هزار میلیارد تومان می‌شود بفروشد و معادل ریالی آن را به دولت بدهد، توضیح داد: این مطلب به هیچ وجه صحیح نیست و آن را تکذیب می‌کنم. اینکه گفته می‌شود ۲.۵ میلیارد دلار معادل ۳۷۵ میلیارد تومان است اصلاً این اعداد با هم سازگاری ندارند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در واقع اینکه در برخی از رسانه‌ها گفته می‌شود دولت از بانک مرکزی خواسته است تا در عرض دو ماه که ۲.۵ میلیارد دلار معادل ۳۷۵ هزار میلیارد تومان را برایش تبدیل به ریال کنند اساساً صحت نداشته و تکذیب می‌شود.

وی گفت: تاکنون بجز طرح‌هایی که از بانک مرکزی گرفته ایم دریافت مازادی از این نهاد نداشته ایم و مطالبه‌ای هم نداریم.

دژپسند خاطرنشان کرد: طبق قانون تنها ۳ درصد بودجه عمومی را به عنوان تنخواه می‌توانیم استفاده کنیم که البته سیال است و ممکن است در زمان‌های مختلفی این تنخواه را تسویه کنیم. سقف تنخواه ۴۱ هزار میلیارد تومان است.

منبع: مهر کد خبر 497111

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فرهاد دژپسند عراق وزارت امور اقتصادی و دارایی وزیر اقتصاد وزیر اقتصاد و دارایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ۲ ۵ میلیارد دلار میلیارد تومان بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان

 حمید علیدادی سلیمانی گفت: با تلاش همکاران این شرکت ۱۵۰۰ دستگاه کنتور نصب شد که این تعداد در هشت سال گذشته بی‌سابقه بود.
 

وی افزود : کشاورزان می‌توانند با اقدام برای نصب کنتور هوشمند از تسهیلات بدون بهره استفاده کرده و هزینه‌های آب بهای خود را کاهش دهند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هزینه آب مصرفی چاه‌های کشاورزی مجاز فاقد شمارشگر به شکل قابل‌توجهی افزایش می‌یابد، بیان کرد: بر اساس بند "ب" تبصره هفت قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و برای حفظ و صیانت از آبخوان‌های کشور، شرکت‌های آب منطقه‌ای مکلف شده‌اند از چاه‌های مجاز دارای کنتور هوشمند بر اساس برداشت مجاز آنها در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی کشاورزی و راهبردی (استراتژیک) کشور به ازای هر مترمکعب برداشت آب از آبخوان‌ها معادل ۲۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شراط مذکور معادل ۵۰۰ ریال هزینه دریافت کنند.
علیدادی سلیمانی تصریح کرد: این در حالی است که برای چاه‎های مجاز فاقد کنتور هوشمند در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی و راهبردی تا سقف ظرفیت پروانه بهره‌برداری به ازای هر مترمکعب برداشت آب معادل ۳۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شرایط مذکور معادل ۷۰۰ ریال هزینه دریافت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان